+32 (0)9 310 93 02 | info@wattandmore.be
.

Staat u voor een nieuwbouw, verbouwing of ander bouwproject en denkt u na over uw wooninrichting? Vergeet dan ook het licht niet en maak eerst een plan op!

Plan uw lichtontwerp 

U kunt het best een lichtontwerp laten maken voor de aanvang van de elektriciteitswerken. Licht is heel belangrijk en bepaalt in grote mate, in samenspel met de architectuur en uw wooninrichting, de sfeer in een ruimte. Een goede verlichting is bovendien functioneel, sfeervol en energievriendelijk.

Volgens uw smaak en budget

Onze ervaren lichtarchitecten samen met u (en eventueel uw architect) na over het ontwerp van uw licht. We werken samen een plan uit dat voor lange tijd zal voldoen aan de lichtbehoeften van uw wooninrichting. Uiteraard houden we  steeds rekening met uw smaak, bouwstijl en budget. Als u wilt, zorgen wij voor een volledig technisch dossier en technische ondersteuningvan de elektricien en architect.

Bent u geïnteresseerd in een lichtstudie?

Een lichtstudie gebeurt steeds na afspraak. U kan ons contacteren als u meer wilt weten over de werkwijze en specifieke voorwaarden van dit type lichtstudie, of over het deskundige verlichtingsadvies van onze lichtadviseurs.